Cellers

A Sant Climent, el vi forma part de la seva història. Cada copa conserva una petita part del passat; per això, l'enoturisme a Sant Climent és molt més que tastar vins. Gaudeix de l'experiència de fer-ne un glop al costat de la vinya amb la llum de l’Albera. Us proposem els cellers següents, on podreu gaudir d’aquesta experiència única i inoblidable.

Martí Fabra

Generacions de saviesa familiar

És un celler familiar que, des de fa moltes generacions, es dedica a la vinya i al vi. Compta amb vinyes centenàries; vins dolços i rancis fets pels seus avantpassats; treballen amb dipòsits i botes que han passat de generació en generació.

www.cellermartifabra.com/

 

Terra Remota

Vins i enoturisme

Terra Remota és un celler nascut el 1999, quan la família Bournazeau Florensa adquireix 15 hectàrees de terra verge ocupada per alzines sureres, roures, pins … per després arribar a una propietat de 44 hectàrees situada a l’extrem nord-est de la península Ibèrica, a la comarca gironina de l’Alt Empordà i adscrita a la DO Empordà.
El 2017 va adquirir 10 hectàrees més, completant la finca en un total de 54 ha (26 ha vinificades).

www.terraremota.com

 

La Gutina

Vi, oli, turisme rural

La Gutina, un celler i un turisme rural que formen part d’una finca de 80 hectàrees situada a la zona dels Aspres de la serra de l’Albera. Aquesta finca està envoltada d’un paisatge mediterrani típic ple de vinyes, camps, oliveres i boscos de suredes, amb formacions granítiques, dòlmens, menhirs i estanys naturals protegits per la Xarxa Natura 2000.

cellerlagutina.com/