Paratge Natural d'Interès Nacional de l'Albera

L’Albera, terra de vinyes i oliveres, és l’espai natural del qual formem part i compartim amb tots els municipis del nostre entorn, als dos costats de la frontera amb França. Nombrosos itineraris per fer a peu o en bicicleta us permetran conèixer des de Sant Climent Sescebes, el cor de l’Albera, aquest espai natural protegit que ha sabut preservar la fauna i flora autòctones amb l’acció humana durant milers d’anys. N’és testimoni tot el conjunt megalític que s’escampa arreu del Paratge Natural.

+INFO

Parc Natural del Cap de Creus

El Parc Natural del Cap de Creus es troba entre la terra i el mar; destaca per ser un espai de gran bellesa amb una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. Si ens vens a visitar, el Parc Natural del Cap de Creus és de visita obligada!

+INFO

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Els Aiguamolls de l’Empordà són una de les principals zones humides de Catalunya, juntament amb els deltes de l’Ebre i del Llobregat. Es troben ubicats a la plana empordanesa, entre les desembocadures dels rius Fluvià i Muga, en un espai caracteritzat pels cursos fluvials actuals, les antigues desembocadures dels rius i els sistemes de canalització i reg dels conreus que, històricament, s’han donat en aquest paratge ric en aigua dolça.

És un Parc Natural que trobareu a 20 minuts de Sant Climent. Allà hi ha diferents itineraris per fer amb la família o amics/gues, amb torres de guaita des d'on podeu observar la infinitat d’espècies que hi fan parada en les seves migracions.

+INFO